Zahs Needlecrafts

Hari ini saya nak upload barangan jualan aksesori wanita. Mungkin agak terkeluar sikit dari topik Needlecrafts ni, tapi sebagai produk sampingan.
Ini lah barangan aksesori wanita terkini; HANDBAG PELBAGAI JENAMA


Brand : Juicy Couture; RM65 + kos pos RM10


Brand : Juicy Couture; RM70 + kos pos RM10


Brand : Juicy Couture; RM70 + kos pos RM10


Brand : Juicy Couture; RM75 + kos pos RM10 SOLD


Brand : Sachs; RM110 + kos pos RM10


Brand : Louis Vutton (LV); RM80 + kos pos RM10


Brand : Versace; RM70 + kos pos RM10


Brand : Coach; RM60 + kos pos RM10


Brand : Louis Vutton (LV); RM80 + kos pos RM10


Brand : Louis Vutton (LV); RM80 + kos pos RM10


Brand : Louis Vutton (LV); RM80 + kos pos RM10


Brand : Louis Vutton (LV); RM80 + kos pos RM10 SOLD

Sebarang komen, pertanyaan produk diatas boleh lah email saya di zahskancil@hotmail.com atau zahskancil@gmail.com ataupun sms sy di 019-2571637.
Anda boleh juge send message atau add friends pd FB saya di Zahs Anggun Kreatif.

HARAP MAKLUM, SEMUA HANDBAG DIATAS TELAH PUN HABIS!! TUNGGU KETIBAAN STOK TERKINI YEA!!! TUNGGU!!!

Bulan Ramadhan yang mulia kembali lsgi.. Dikesempatan ini inginlah saya mengucapkan pada para sahabat sekelian, Selamat Berpuasa. Semoga ibadah-ibadah kita dibulan ini di terima Allah SWT, hendaknye. Produk2 jualan sempena bulan ini akan saya upload nanti. so stay tune!!!

Salam buat teman-teman sekelian…

Maaf sebab lama tak update bolg ni. Terkejut juga saya bila tengok statistik baru-baru ini, ramai juge yang singgah ke bolg saya ini. Tak kurang juga yang bertanyakan soalan2 tantang produk2 dalam blog ini. Terima Kasih banyak2 kerana kesudian anda.

Ingin sekali saya mewar-war kan, Kit jahitan langsir telah pun berada dipasaran dengan harga RM160 temasuk kos pos. Diharap sesiapa yg berminat segera emailkan tempahan anda supaya saya boleh tempah terus dari penulisnye. Kemungkinan kit ini akan segera habis oleh itu 10 orang pertama akan diberi priority. Oleh itu segera emailkan nama anda!!!

Kit jahitan beg sandang yg terkini juga telah ada dipasaran. Saya akan download imej dlm masa terdekat ini. Harap maklum.

Lama benar saya tak update blog ni, harap maaf yea!! tapi setiap pertanyaan yang diutarakan akan saya jawab InsyaAllah!!

Sebenarnye saya sedang mengusahakan sebuah kedai di kawasan perumahan saya di kawasan Rawang. Jadi agak terbatas juga waktu saya untuk sentiasa mengupdate blog ni. Tapi saya akan sentiasa cube…

Saya akan mengetengahkan beberapa jenis mesin jahit jenama Brother seperti yang saya ceritakan dulu. Tapi malangnye, latihan atau kursus tidak disediakan jadi pandai2 kite lah nak cari tempat belajar…

Kalau orang tak pandai macam saya ni, memang agak susah sikitlah. Tapi kepada yang sudah ade basic tinggal nak beli mesin jahit sahaja, bolehlah beli mesin jahit Brother.

List nye;

Model LS 2160 RM599.00 tapi cume ade 10 jenis jahitan je.


Model XL 2220 RM699.00 tapi cume ade 11 jenis jahitan.


Model XL 2630 RM799.00 ade 25 jenis jahitan.


Model Innov-is 10, 30, 50, mesin jahit berkomputer untuk yg kurang pandai jahit manual. Ada screen LCD dan jenis jahitan pula Inn-10 ada 16, Inn-30 ada 70, Inn-50 ada 135. Harge pula Inn-10 RM1,099.00, Inn-30 RM1,299.00 dan Inn-50 RM1,499.00.


Model Innov-is 900 ha yang ni boleh buat jahitan biasa dan sulaman best juge kalau ade ni sebab boleh buat dua2 sekali dengan guna mesin ni saje!! Harge RM3,999.00.

Tapi walau macam manaepun saya akan sentiasa update cerita berkenaan mesin jahit EPAL sebab saya adalah penggunanye! InsyaAllah kalau ade rezeki untuk ambik sebijik mesin jahit Brother ni pun saya akan update cerita nye nanti.

Anyway kalau ade yang berminat dgn mesin jahit Brother ni boleh juge email pada saya di zahskancil@hotmail atau zahskancil@gmail.com.
Kalau ade yg nak sms sy boleh juge, tapi kalau ade email lebih baik sebab lebih mudah saya terangkan dengan lebih panjang lebar dan boleh sy beri macam-macam info. (…pakai phone lenguh jari…:) )

Oklah nanti saya update lagi cerita terkini!!
Wassalam….

Assalamualaikum… dan apakhabar sekelian teman-teman…

Maaf sebab buat beberapa minggu yang lalu saya agak kurang sihat…

Apakhabar rakan2 sekelian yea? Apa agaknye azam tahun baru ni!!!

Azam tahun baru saya, nak upgrade diri… InsyaAllah cita-cita saya tercapai tahun ini…

Mmmm… buat masa ni saya masih dalam keadaan berehat, jadi projek jahitan pun tak dapat nak siapkan…

Semoga tahun ini lebih ceria dan sama-samalah kita berusaha menambah baik diri sendiri. dan buat rakan taulan yg mula berjinak-jinak dlm bidang ini, diharap teruskanlah…

InsyaAllah mulai bulan ini nanti saya akan tonjolkan beberapa jenis mesin jahit terkini, jenama Brother. boleh digunakan untuk jahitan biasa dan jahitan sulaman. Sgt menarik, keluaran terbaru!!!

Mulai tahun ini juge saya akan cube mempelbagaikan beberapa produk kraf dari fabrik, manik dan kertas.

Selain itu produk seperti kotak hamper atau gift dan hamper untuk perayaan akan turut saya pasarkan…

Selamat Tahun Baru 2010.

Wassalam…

Hi teman sekelian. Lama tak menjengah dan menyampaikan berita2 terkini.

Terkini dari Epal, sesiapa yang ingin belajar menjahit bekas tisu, Pusat Jahitan Epal ada menyediakan latihan dengan bayaran yuran RM100.00,(mempelajari 4 jenis bekas, tetapi harga tidak termasuk bahan).

Kepada sesiapa yang berminat, silalah e-mail nama anda dan pusat Epal yang anda ingin pergi, saya akan bookingkan untuk anda. InsyaAllah sekiranya ingin belajar di Pusat Epal Puchong saya akan cuba hadir sekali berjumpa anda. Sambil-sambil itu, boleh lah anda melawat pusat Pameran Epal yang serba-serbi menarik ini.

Boleh email saya di zahskancil@gmail.com atau zahskancil75@yahoo.com.my

Pusat-pusat Epal ada di;
1. Bandar Puteri Puchong
2. Kota Raya, KL
3. Jln Meru, Kelang
4. Terminal 1 Shopping Centre, Seremban
5. Bandar Perai Jaya, Pulau Pinang
6. Wisma Yusmah, Kota Bharu
7. Wisma Datuk HJ Mohd, Melaka
8. Tmn Sentosa, Johor Bharu
9. Fajar Kompleks, Tawau Sabah
10. Plaza Wawasan, Kota Kinabalu
11. Berjaya Megamall, Kuantan
12. Medan Ipoh, Ipoh (Epal Quilt Shop)
13. Lagenda Heights, Sg Petani (Epal Quilt Shop)
14. Majlis Perbandaran Subang Jaya, Sunway
15. Electra House, Power Street, Kuching

Saya ingin sekali lagi memaparkan model keluaran Janome yang dipasarkan oleh Epal untuk tatapan sekelian.

Pakej Harmony 2049 ~ Mesin Jahit, Buku Fabric Tutorial untuk 24 Projek Jahitan Epal, Buku Manual Mesin Jahit 2049, Kit 15 Tapak Tambahan, VCD Tutorial Menjahit Jahitan Kreatif, dan kursus menjahit jahitan kreatif selama setahun di Pusat Epal ~ Semuanye = RM2,499.

Mesin Sulaman Automatik -RM5,999.00 percuma kursus menjahit jahitan kreatif selama setahun.

MMC 6500P & 744D

Mesin MC6500P – Mesin Jahit yg mempunyai skrin LCD dan 135 jenis jahitan serta merupakan mesin jahit semi auto ~ RM5599 percuma yuran kursus jahitan kretif selama setahun di Pusat Epal.

Mesin 744D – Mesin jahit tepi ~ RM2499 percuma yuran kursus jahitan kretif selama setahun di Pusat Epal.

N MB 4

Mesin Sulaman automatik, berkeupayaan kelajuan sehingga 400 hingga 800 jahitan perminit. dan mempunyai 4 jarum. ~ RM29,999.00 juga mendapat kursus menjahit jahitan kreatif percuma selama setahun.

3A

Kali ini ZNC ingin sekali menghadiahkan rebet RM100, dan satu buku Jahitan Sulaman Mesin ataupun buku A-Z Menjahit Baju Kurung (pilih salah satu), sebagai hadiah promosi untuk setiap pembelian Pakej Harmony 2049 dari saya. Promosi sehingga hujung tahun 2009.

Anda boleh booking dulu RM100 dari saya, pembayaran yang selebihnye seperti yang telah saya terangkan sebelum ini, secara ansuran selama 12 @ 11 bulan, sebelum mendapat mesin. Ataupun ansuran sehingga 24 bulan dengan kad kredit terpilih.
Anda juge boleh berinteraksi dengan saya melalui email, zahskancil@gmail.com ataupun YM saya zahskancil75. Semoga sebarang pertanyaan InsyAllah boleh dijawab atau dijelaskan.

Sekian buat kali ini……addemoticons08024

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 293 other followers