Zahs Needlecrafts

PAKEJ ZERO TO HERO

Posted on: December 12, 2008

Zero To Hero
Pakej Zero to Hero ini memperkenalkan mesin jahit beserta 15 tapak tambahan beserta pengajaran jahitan secara, sistem pembelajaran interactive, melalui VCD dan juga melalui buku Fabric Art. Harga pakej ini ialah RM2,499.

Harga mesin jahit termasuklah;
Mesin jahit + Tapak tambahan + Buku Fabric Art 24 projek + VCD cara menjahit dan pengenalan berkenaan Mesin Jahit ini yang lengkap + Kursus menjahit selama setahun + Peluang perniagaan.

Selain itu apabila kita beli saje mesin jahit ni secara automatiknye kita dah dapat jadi ahli VIP Epal. Kita juga berpeluang menghadiri beberapa kursus berkenaan jahitan kreatif ini yang diadakan oleh pihak Epal. Juga sebagai ahli VIP Epal kita juga berpeluang untuk belajar membuat gelang atau rantai dengan manik swarovski.

Sebenarnye banyak peluang dan faedah yang akan kita dapati.

Kita juga akan berpeluang memiliki sijil SKM Tahap satu sekiranya 24 projek bulanan yang diberi, kita dapat siapkan. Sijil ni sangat berguna terutama kalau-kalau nak buat pinjaman loan untuk membuka kedai jahitan suatu hari nanti!!!
skm-thp-11

Kalau berminat, bolehlah email saya zahskancil@hotmail.com atau sms 019-2571637. Berkenaan pembayaran jangan khuatir ada beberapa cara, salah satunya bayaran secara ansuran mengikut sistem kutu. Bayar berapa termampu, dah habis bayar dapatlah Pakej Mesin Jahit Harmony 2049 itu. Jangka masa paling lama 12 bulan atau setahun. Selain itu Credit Card ataupun AEON ataupun Tunai. Inilah pakej yang sedang laris dipasaran masakini.

Kalau ada yang tertanya-tanya peluang perniagaan apakah yang di sediakan disini, Sebenarnye kita boleh dapat banyak nasihat berkenaan peluang perniagaan yang diberi. Selain peluang perniagaan dari segi jahitan, kita juga boleh buat perniagaan memberi latihan atau bengkel berkenaan projek-projek yang telah kita pelajari. Selain itu kalau kita ada rakan-rakan yang berminat dengan mesin jahit, boleh juga kita recommend kan produk ini atau produk lain keluaran Epal, dan akan dapat komisen dari hasil jualan itu.
punca-pendapatan1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: