Zahs Needlecrafts

SEDANG DIKEMASKINI UNTUK CERITA TERKINI, TUNGGU YEA!!!

Posted on: October 6, 2009

AddEmoticons00120

Lama juge tak kemaskini blog ni. Post terkini akan diupdate kan tak lama lagi. Tunggu lah berita dan cerita terkini !!! Sementara tu boleh lah review balik post2 terdahulu yea!!

AddEmoticons08020

8 Responses to "SEDANG DIKEMASKINI UNTUK CERITA TERKINI, TUNGGU YEA!!!"

ok. nanti papehal saya mel ye..

hmm.. senang citer kita ikut yang set elle punyala. abaikan jurra punya design..

1- set comforter cum sarung tilam
2- sarung bantal 1
3- sarung bantal peluk 2
4- tempat gantung napkin
5- sarung bakul besar (yang kecil tak perlu)

note:
saiz tilam, bantal dan bantal peluk nanti saya bagi coz orang yang nak buatkan tilam ni belum confirm dengan saya lagi.

bakul tu bole ke zah tolong carikan sekali sebab takut tak match pulak nanti kalau saya beli sendiri.

zah ada emel add tak? senang sikit nak berurusan.

ok! Bakul saya boleh beli. Cik mas boleh email saya terus di zahskancil75@yahoo.com.my atau YM saya di zahskancil75.

oh ye.. kalau boleh satu lagi saya juga nak set bakul macam yang kat sini —> http://e11e.blogspot.com/2009/10/our-preparationfor-si-kecik.html

refer bakul besar yang gambar bawah sekali tu. dari fabrik yang sama dengan set tilam dan bantal. boleh ke agak-agaknya..?

Mmm.. InsyaAllah boleh… So nak refer yang mana satu yea! e11e atau jurrasewcute? Kalau dari blog e11e tu set comforter cum sarung tilam, 1 sarung bantal, 2 sarung bantal peluk, bakul kecil dan bakul besar. blog jurra pula comforter sarung bantal dan 2 sarung bantal peluk beserta tempat gantung napkin. mungkin cik mas boleh cadangkan warna fabrik sekali. Kalau boleh cik mas listkan item yang cik mas nak tambah untuk set ni.

ok takpe sebab sy pun besalin lmbat lg. insyaAllah awal bulan 2 2010. ada contoh tak zah..? kalau takde saya ada bekenan dengan set ni.

maybe zah boleh refer kat sini —> http://jurra-sewcute.blogspot.com/2009/03/sweet-baby-blue-quilt-set.html

tidaklah sama sebijik macam ni. cuma saya mau yang sweet and simple macam ni la. tapi yang ni saya rasa tu comforter. saya mau jadikan comforter tu sarung untuk tilam baby nanti. boleh di zipkan.

salam zah.. ada terima tempahan untuk set patchwork sarung tilam dan bantal baby tak?

Salam Cik Mas, Memang ada buat, tapi buat masa ini agak sibuk sikit sebab sedang buat tempahan alas meja, dan alas barangan pameran. Kalau nak buat pun kene tunggu sebulan lagi baru free. Tapi kalau cik Mas tak keberatan menunggu InsyaAllah saya boleh buatkan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: