Zahs Needlecrafts

Kit-kit Jahitan dan Mesin jahit Idaman

Posted on: November 3, 2009

Salam rakan2 sekelian, maaf lama tak update. Sebab baru-baru ni dapat projek jahitan alas meja, jadi agak sibuk sikit sampai tak dapat nak update blog ni. Projek pun dah selesai dan outcome nya, boleh lah bg org baru mcm saya ni!!

Apa yang saya attached kali ni adalah kit2 jahitan dari pusat Epal yg belum sempat lagi saya jahit…..

Kalau ada yg berkenan bolehlah order dari saya, pusat epal hy keluarkan kit2 ini hanya pd bulan yg ditetapkan shj.

Juga Mesin Sulam Idaman saya.

CIMG0241

Beg Bunga Cornus

CIMG0233

Gaun smocking kanak-kanak perempuan

CIMG0232

Kalender

CIMG0229

Hiasan Dinding ABC

CIMG0349

Mesin Sulaman Idaman -MB4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: