Zahs Needlecrafts

Salam Tahun Baru 2010

Posted on: January 3, 2010

Assalamualaikum… dan apakhabar sekelian teman-teman…

Maaf sebab buat beberapa minggu yang lalu saya agak kurang sihat…

Apakhabar rakan2 sekelian yea? Apa agaknye azam tahun baru ni!!!

Azam tahun baru saya, nak upgrade diri… InsyaAllah cita-cita saya tercapai tahun ini…

Mmmm… buat masa ni saya masih dalam keadaan berehat, jadi projek jahitan pun tak dapat nak siapkan…

Semoga tahun ini lebih ceria dan sama-samalah kita berusaha menambah baik diri sendiri. dan buat rakan taulan yg mula berjinak-jinak dlm bidang ini, diharap teruskanlah…

InsyaAllah mulai bulan ini nanti saya akan tonjolkan beberapa jenis mesin jahit terkini, jenama Brother. boleh digunakan untuk jahitan biasa dan jahitan sulaman. Sgt menarik, keluaran terbaru!!!

Mulai tahun ini juge saya akan cube mempelbagaikan beberapa produk kraf dari fabrik, manik dan kertas.

Selain itu produk seperti kotak hamper atau gift dan hamper untuk perayaan akan turut saya pasarkan…

Selamat Tahun Baru 2010.

Wassalam…

2 Responses to "Salam Tahun Baru 2010"

salam akak. sy nurul. sbrnye sy skang dok baca2 blog dan sgt berminat nk menjahit, utk diri sndiri dan kalo hasil sy baik mungkin sy bleh buat berniaga. sy mmg akan ke penang ujun bulan ni, jd sy sgt berminat nk tahu pasal pusat epal di penang. saya tak pernah pergi, kalo akak ada info, kawan atau pernah ke sana, boleh ceritakan pd sya? teruja benar sy nk blajar menjahit ni kak =)
sy mmg bercadang nk bli mesin janome ni.. tp cara payment dia kutu. oh lamanya kena tggu utk dpt mesin sedang sy dah tak bleh sabar lg.. haha. nk byr kedit kad, nanti sy ada maybank sj. 6 bln sja kan. utk byr 400++ sbulan rsnya sgt tak mampu..
akak ada suggestion?
terima kasih kak =)

Nurul, ni akak berikan addres untuk EPAL di Penang,
24A & 26A, Jalan Perai Jaya 2,
Bandar Perai Jaya,
13600 Perai, Pulau Pinang.
Tel: 04-390 0181
Fax: 04-398 3181
Baguslah memang semuanye bermula dengan minat yang mendalam InsyaAllah, akan boleh buat berniaga. Satu lagi cara, ialah dengan membuat pembayaran Easy Payment dengan pusat Epal. Tapi lebih sikit bulanannye, lebih kurang RM230.00 untuk 12 bulan. Walaupun, selagi belum habis bayar tak dapat mesin, tapi nurul dah boleh pergi ke kelas jahitan di Pusat Epal untuk belajar menjahit. Jadinye sambil menunggu mesin jahit, Nurul dah bolehlah guna mesin jahit di Pusat Epal. Tp kalau ade duit lebih bolehlah bayar lebih skit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: