Zahs Needlecrafts

Salam bahagia buat semua teman-teman

Posted on: March 24, 2010

Lama benar saya tak update blog ni, harap maaf yea!! tapi setiap pertanyaan yang diutarakan akan saya jawab InsyaAllah!!

Sebenarnye saya sedang mengusahakan sebuah kedai di kawasan perumahan saya di kawasan Rawang. Jadi agak terbatas juga waktu saya untuk sentiasa mengupdate blog ni. Tapi saya akan sentiasa cube…

Saya akan mengetengahkan beberapa jenis mesin jahit jenama Brother seperti yang saya ceritakan dulu. Tapi malangnye, latihan atau kursus tidak disediakan jadi pandai2 kite lah nak cari tempat belajar…

Kalau orang tak pandai macam saya ni, memang agak susah sikitlah. Tapi kepada yang sudah ade basic tinggal nak beli mesin jahit sahaja, bolehlah beli mesin jahit Brother.

List nye;

Model LS 2160 RM599.00 tapi cume ade 10 jenis jahitan je.


Model XL 2220 RM699.00 tapi cume ade 11 jenis jahitan.


Model XL 2630 RM799.00 ade 25 jenis jahitan.


Model Innov-is 10, 30, 50, mesin jahit berkomputer untuk yg kurang pandai jahit manual. Ada screen LCD dan jenis jahitan pula Inn-10 ada 16, Inn-30 ada 70, Inn-50 ada 135. Harge pula Inn-10 RM1,099.00, Inn-30 RM1,299.00 dan Inn-50 RM1,499.00.


Model Innov-is 900 ha yang ni boleh buat jahitan biasa dan sulaman best juge kalau ade ni sebab boleh buat dua2 sekali dengan guna mesin ni saje!! Harge RM3,999.00.

Tapi walau macam manaepun saya akan sentiasa update cerita berkenaan mesin jahit EPAL sebab saya adalah penggunanye! InsyaAllah kalau ade rezeki untuk ambik sebijik mesin jahit Brother ni pun saya akan update cerita nye nanti.

Anyway kalau ade yang berminat dgn mesin jahit Brother ni boleh juge email pada saya di zahskancil@hotmail atau zahskancil@gmail.com.
Kalau ade yg nak sms sy boleh juge, tapi kalau ade email lebih baik sebab lebih mudah saya terangkan dengan lebih panjang lebar dan boleh sy beri macam-macam info. (…pakai phone lenguh jari…:) )

Oklah nanti saya update lagi cerita terkini!!
Wassalam….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: