Zahs Needlecrafts

Salam Tahun Baru 2012, Happy Chinese New Year, Salam Maulidur Rasul dan Have a Good Thaipusam day….

Posted on: February 7, 2012

Assalamualaikum dan salam bahagia…. Maaflah dah lama rupenye tak masuk update blog ni… Kamera buat hal jadinye nak upload gambar pun tak boleh, bila tak de gambar macam tak best nak cerita. Anyway saya harap tak terlambat lagi nak ucapkan kesemua ucap selamat diatas, buat semua fren…

Tak banyak nak diceritakan lagi cuma buat masa ni masih dalam mengumpul ilmu jahitan, fabrik dan perniagaan.. InsyaAllah doakan saya berjaya ye😉

Beberapa bulan lepas saya telah berjaya menghasilkan beberapa helai selimut untuk anak2 saya, juga gift untuk baby (sarung bantal dan selimut patchwork). Dan sekarang masih lagi dalam pembikinan projek patchwork kalendar. Hmm harap dapt hasil yg memuaskan!!

Selimut sesuai sebagai hadiah kepada anak2

set selimut dan sarung bantal baby, sesuai untuk hadiah newborn baby

Dan sekali lg sy ingin war-warkan mesin jahit zero to hero yaa…. mystery gift to the lucky buyer!!!

Yang nak order boleh order yg dah siap atau pun kit jahitan.. Sebarang tempahan adalah dialualukan… email ke zahskancil@hotmail.com atau sms 019-2571637.
Akan upload lg produk terkini nanti yee..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: