Zahs Needlecrafts

WELCOME 2013!!

Posted on: January 2, 2013

Salam 2013 semoga kita menjadi umat Muhammad S.A.W. yang soleh dan solehah, serta berdedikasi dan dapat memberi nilai tambah kepada diri sendiri dan kepada para saudara saudari Muslimin seluruhnya. InsyaAllah.

Apa azam tahun baru ni yea? Azam 2012 dah tercapai?! Hehehe soalan ni saya tanya pada diri saya sendiri… Jawapannye… Taaak… Sebab terlalu banyak alasan…
Tahun ini.. Yakin Boleh BERJAYA TANPA alasan…

Maaflah sebab agak lama tak update blog ni. Maaf kiranya saya tak dapat tunaikan janji saya dulu untuk update blog ni sekerap yang boleh. Tapi kali ni InsyaAllah… Azam Tahun Baru!! Update Blog sekerap yg mungkin!! Hihihi

Mulai tahun ini saya akan membuat sedikit kelainan. Saya akan isikan blog saya ini dengan sedikit sebanyak pengetahuan berkenaan PATCHWORK @ Pelbagai Seni Jahitan dari seluruh dunia. InsyAllah. Walaupun info BUKANLAH hasil dari lawatan saya around the world, (memang berharap satu hari nanti boleh) tapi hasil dari pembacaan, dan info-info yang saya dapati hasil dari surfing saya secara online ataupun offline.

Boleh juga berbincang dalam Facebook saya Zah’s Needlecraft. Selain itu Buku-buku craft, Fabrik terpilih, peralatan jahitan pilihan, serta produk-produk kit DIY turut juga akan saya ketengahkan dalam Blog ini dan juga di facebook Zah’s Needlecraft.So Stay tuned ya!!!

Sekali lagi ingin saya mengucapkan Selamat Tahun Baru 2013 dan Semoga Tahun ini, Hari ini, ada lah permulaan kepada suatu Kejayaan, Dunia dan Akhirat buat kita semua, InsyaAllah.

Quote for today :- SUCCESS DON’T COME TO YOU… YOU GO TO IT!! – Marva Collins.

220px-Bandel_Rose

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

January 2013
M T W T F S S
« Oct   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Blog Stats

  • 83,632 hits
Advertisements
%d bloggers like this: