Zahs Needlecrafts

Pra -tonton produk fabrik dan peralatan jahitan dan craft punch pelbagai corak.

Posted on: February 6, 2013

Pra-tonton dulu yea.. projek terkini. produk fabrik cotton yg telah di packingkan dlm beberapa saiz dr 1 meter hingga saiz fat quarter 18″ x 22″. Butiran akan di kemaskini dengan gambar sebenar kain nanti. Buat masa ni layan dulu gambar2 ni yea!!:D

kain2
Kain-kain cotton yg telah di potong-potong.

Zahs cotton
Kain-kain cotton yg telah di potong-potong.

Rotary Cutter
Rotary cutter

pinking shears
Gunting zig-zag untuk kain.

Kraft Punch untuk kertas yea!!

craft punch 1

craft punch 2

ENJOY YA!!
for any enquiry just drop by to my email at zahskancil@gmail.com or zahskancil@hotmail.com
16

2 Responses to "Pra -tonton produk fabrik dan peralatan jahitan dan craft punch pelbagai corak."

Salam, zahskancil.. teringin sgt nak beli punch kertas corak2 mcm tu, tp x tau nak dpt kat mana… saya ni d sbah. Search d google, dpt website ni.. slebihnya tgok je website supplier dr u.k dn lain2 luar negara..

Waalaikum salam, buat masa ni, sy masih tambah2 stok craft punch kertas ni. Sbb bila sy berjalan dan jumpa kraft punch ni sy akan beli. Nnt bila dah ada ready stok sy akan masukkan dlm blog ye.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: