Zahs Needlecrafts

Fabric Cotton

Posted on: February 24, 2013

Impian saya untuk mendapatkan bahan-bahan kain yang bermutu tinggi untuk “patchwork” akhirnya tercapai. Seperti yang saya janjikan dalam pos terdahulu,kain-kain cotton yang pelbagai corak memang cantik-cantik. saya pun jadi tak keruan masa nak memilihnya.

Buat masa ni, inilah beberapa kain yang dah siap dipotong 1/2 meter dan fat quarter (18″x22″) telah ada dalam stok. So siapa cepat dia dapat!!!Enjoy!!

Ada special diskaun atau ada Mystery Gift untuk pembelian sepuluh keping ke atas. Cepat-cepat, siapa cepat dia dapat!!

kainkain1

kain7
Kod:CA010

kain4
Kod:CA011

kain5
Kod:CA012

kain6
Kod:CA013

kain8
Kod:CA014

kain9
Kod:CA015

kain10
Kod:CA016

Kain11
Kod:CA017

kain12
Kod:CA018

kain13
Kod:CA019

kain14
Kod:CA020

kain15
Kod:CA021

kain16
Kod:CA022

kain3
Kod:CA023

CIMG1556
Kod:CK024

CIMG1565
Kod:CA025

CIMG1567
Kod:CA026

CIMG1575
Kod:CA027

kainB1
Kod:CA028

CIMG1549
Kod:CA029

CIMG1715
Kod:CB030

CIMG1667
Kod:CB031

CIMG1689
Kod:CB032

CIMG1723
Kod:CK033

CIMG1630
Kod:CS034

CIMG1636
Kod:CS035

CIMG1640
Kod:CS036

CIMG1742
Kod:CS037

CIMG1647
Kod:CS038

CIMG1732
Kod:CS039

CIMG1734
Kod:CS040

KainB2
Kod:CB041

kainB3
Kod:CB042

16
Jangan Lupa ye, LIKE Facebooks saya Zah’s Needlecrafts. dan boleh pm saya disana atau email saja saya di zahskancil@hotmail.com.

Advertisements

4 Responses to "Fabric Cotton"

hi sis, ni cotton jenis apa ye? sesuai untuk buat baby booties tak?

hi..
cotton yg sy ambil jenis english cotton dan Japanese cotton. utk baby booties sesuai sangat. tapi kain yg dalam gambar ni dah takde.. ade kain yg terkini nnt sy upload ye. atau boleh je try tengok dlm Fb page saya di Zah’s Needlecrafts. 🙂

Hi..

Brap ye 1/2 meter?

Hi.. Jessy! For Fabric cotton, 1/2 meter RM10.00 only.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: