Zahs Needlecrafts

New cotton design and new simple projects.

Posted on: September 17, 2013

Hi, Salam to all friends…
Maaflahh lama tak jengok blog ni…
Baru-baru ni saya telah di kejutkan dengan satu jenis demam yg agak pelik sikit…
hihii pasti ada yg pernah terkena demam ni. Demam Korean Drama… ishk ishk mungkin dah terlambat sikit kot sy demam ni. time musim k-pop dah agak reda baru saya kene, tak sangka pulak boleh terkena demam ni.. hihi :D♥♥
Okayla sekarang ni dah reorganize sikit walaupun nampaknye demam tu tak kebah-kebah juga… hihihi…
Apa2 pun saya tetap update di FB Fanpage sy Zah’s Needlecrafts, juga tweet saya di Zah’s Needlecrafts@ZDza atau Instagram saya di Hanis D Zahsmona. Feel free to tweet me or to follow my instagram ya!!
Saya upload gambar- gambar new design cotton fabric dan my new sewing project.

image

image

image

image

image

image

image

image

New Project.

image

baby quilt with pillow

image

ZNC wristlet.

image

image

Goodies bags

image

coin purse

image

diaper bags

image
teapot mate

Feel free to comments yaa!!😀

Sini suka saya nak share info, untuk friends yg berkesempatan pegi visit ke South Korea, jgn lupa singgah ke Happy Quilt Store kat sana, boleh jumpa pelbagai corak cotton yg cantik2 dari corak batik hingga corak yg berjenama..
address tak pasti, tp berdekatan dengan Jije Station, kalau dr Seoul dalam 1 jam perjalanan….

image

image

image

image

credit from Johnnie and Angela blog.
Enjoy ya!!😀

1 Response to "New cotton design and new simple projects."

Kursus Yogyakarta
Kursus Jahit Bordir Jogja Kursus Jahit Bordir Yogya
LPK NAVITA

Tempat Pelatihan Orang Mandiri
Pelatihan Jahit, Kaos, Bordir, Tas, Sulam Pita, Payet, Kreasi Flanel, Aplikasi Kain Perca

Mudah-Murah-Hemat-Terampil

Kenapa memilih LPK Navita:
Berpengalaman sejak 2003
Berpengalaman dalam Gugus Kendali Mutu Nasional 2009
Mesin Jahit Bordir Lengkap Kecil-Besar
Magang
GRATIS lebih dari 70 Modul Jahit Terbaik EBOOK senilai 500.000
Biaya Mulai 250rb/program
Tempat terjangkau(200m ke selatan Jalan Kusumanegara)
Disediakan asrama bagi yang berasal luar kota yogya
Terima Order Jahitan Partai Besar/Kecil

Glagah Uh4/196
Warungboto Umbulharjo yogyakarta
PH.(0274)450326/714205

buka cabang di sleman :
Perum Sidoarum Blok III Jl. Kepodang S-42
Godean Sleman Yogyakarta
HP. 085740028487
pin bb : 75F08617

Kursus Menjahit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: