Zahs Needlecrafts

MY PROFILE~My Family

p_20160706_095919_p_1_1_2

NICKNAME: ZAHSKANCIL

NAME: ZAHMONA

HUSBAND: MOHAMAD SAIDI

STATUS: HAPPILY MARRIED WITH 5 KIDS, 3 GIRLS AND 2 BOYS

ADD: RAWANG, SELANGOR

OWNER OF: ZAHS STUDIO (002579857-P)

FB PAGE: Zah’s Needlecrafts and ZNC Onestop

During my free-time, I like to Reading, Hand made Crafting, Sewing, Watching Kdrama, and the latest are Photography and Travel Backpacking.

Future target, which i still not yet achieved…. To have my owned Boutique/Studio selling craft and sewing material and tools, cotton fabrics, a small place where people can come learn sewing comfortably, or their children can learn to sew a simple craft project and there’s a small cafe at the corner of the boutique for them to drink and chatting and reading…..

Hihihii.. Hope my dreams comes true!!! Well I know many of crafters out there, have achieved it, so pray Allah for my turn to come!! Amin!! 🙂

20151120_195401

The support from our family, follower and viewer, are the main reason we are still here today. Thank you from our deepest heart,from Zah’s Needlecrafts (pict. me  and my sis).

Keep on supporting us yea..!!  AddEmoticons0974

11 Responses to "MY PROFILE~My Family"

kak..saya nak tanya buku jahit kait jarum satu ada lagi?

ada no telefon ke?

Sy email ye. TQ

phone no pls..nk orderla..

Any info and question can sms 019-2571637. :))

Seronok nye tengok kak mona ada blog sendiri. Saya letak dalam favorite search saya. Congratulation! Chayo’! Chayo’!

Terimakasih terima kasih Yah!!! Sat lagi nak ade premis sendiri plak? Jgn tak datang yea!!!

hi..pe kabor hari nie…

bila nak jahit abang punya kain pelikat yang koyak tu…..kuang kuang kuang..gurau je…dah jahit ponnnn..

anyway..congratulation to you for your hardworking towards achieving your business goals,may god bless you and our life toooo..

T.Q. Thank U 4 your support, Sayang!! Anniversary kita candle light dinner yea… Love Always!!

Saya amat berminat untuk menjahit tapi masa terlalu terhad untuk saya. Rakan seoffice juga sama. Kami teringin mengikuti kursus menjahit sedangkan kami tidak mempunyai basic langsung. Kami amat berminat sekiranya ada penerangan yang boleh dibuat untuk kami mengikuti kursus dan berapakah yuran yang perlu dibayar.

Hi, zenita. Dahulu saya juga seperti anda! langsung tidak tahu basic jahitan. Jahit lurus pun ada kala masih tertanggal dan tak kemas langsung. Tapi sekarang dah hampir selesai 2 projek dari Epal dan semua baju-baju yang terkoyak dirumah dgn pantasnya dah terjahit. Tak mcm dulu, lebih rela beli baru dari jahit tangan. Koyakan yg besar2 pun dah terjahit semula. Saya akan berikan penerangan lanjut berkenaan kursus dan Mesin dalam blog berikutnya. Jangan lupe baca yea!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: